Etusivu

VANTAAN SUOMI-PUOLA YHDISTYS RY

Vantaan Suomi-Puola Yhdistys ry, tuttujen kesken VSPY, pyrkii toiminnallaan edistämään Puola-tuntemusta Suomessa ja Suomi-tuntemusta Puolassa, erityisesti paikallistasolla Vantaalla ja Vantaan ystävyyskaupungissa Słupskissa Puolassa. Kanssakäyminen, tapahtuipa se sitten ystävyyskaupunkivierailuin, matkoin, ruoka- ja runoilloin, esitelmin, opiskelijavaihdoin, yksityisten vierailujen, lähetystöön tutustumisten tai vaikka illanvietoin, sieniretkin ja pikkujouluin ("vähäjouluin), ne kaikki ovat olleet jäsenillemme miellyttäviä ja ennen kaikkea avartavia ja suvaitsevaisuutta lisääviä kokemuksia. Ymmärtäminen puolin ja toisin on kasvanut, ystävyyssuhteet ovat lujittuneet ja tulleet pitkäaikaisiksi. 

Tule mukaan toimintaan: ota yhteyttä sähköpostilla: info@vantaansuomi-puola.net

Vantaan Suomi-Puola yhdistys kuuluu valtakunnalliseen Suomi-Puola Yhdistysten Liittoon.

VANTAAN SUOMI-PUOLA YHDISTYKSEN MATKAILUILTA KESKIVIIKKONA 12.4.2023 KLO 18.00, KANSALAISTOIMINNAN KESKUS LEINIKKI, LEINIKKITIE 22 A, HIEKKAHARJU

Tunnetko Puolaa matkailumaana? Oletko karavaanari, omalla autolla matkaileva vai lennätkö mieluiten? Tule Vantaan Suomi-Puola yhdistyksen matkailuiltaan. Kerromme sanoin ja kuvin yhdistyksen eri puolille Puolaa tekemistä matkoista.     

Tervetuloa! 

Tiedustelut: info@vantaansuomi-puola.net